Digitalizácia autoservisu

Digitalizácia autoservisu

Pridané: 08.11.2022 | facebook | LinkedIn |

Slovo digitalizácia je pojem, ktorý rezonuje v spoločnosti výrazne už niekoľko rokov. V prvom rade sa naráža na digitalizáciu v spojení s autoservisným segmentom pri e-katalógoch cez ktoré dnes autoservisy nakupujú a objednávajú náhradné autodiely. Objednávanie náhradných dielov cez e-katalógy je už bežnou praxou. Je ale potrebné sa zamyslieť nad tým, kam sa vieme v téme digitalizácie autoservisov ešte posunúť.

Na slovensku máme aj v dnešnej dobe množstvo autoservisných prevádzok, ktoré sa tejto téme úspešne vyhýbajú. Z nášho pozorovania, odkedy pôsobíme v tomto segmente sme detekovali viacero problémov, ktoré sa riešia veľmi zložito a pomaly. Najväčší problém je prestať sa báť nových technológii, skrátka treba im dať šancu aj za cenu, že sa tomu bude treba venovať. Energia, ktorú venujete digitalizácii sa Vám vráti čoskoro vo forme spokojných zákazníkov a tiež získate lepší prehľad o ekonomickom stave autoservisu. Pri vedení ľubovoľného podnikania predsa chceme vedieť koľko musíme investovať času a peňazí tak, aby sme nakoniec svoje investície zúročili vo forme zisku, spokojných zamestnancov a následne aj zákazníkov.

Nad týmto všetkým sa u nás zamýšľame keď tvoríme novú funkcionalitu pre našich používateľov. Snažíme sa prinášať funkcionalitu a automatizáciu tam, kde je naozaj potrebná.

Ako Vám pomôžeme v digitalizácii?

Každému autoservisu sa snažíme venovať individuálne tzv. krok po kroku si prejdeme vaše požiadavky. Medzi časté otázky, ktoré dostávame patrí aj otázka či sme schopní naimportovať dáta servisu či už z iných systémov, prípadne s nejakých excelov a podobne. Vždy sa snažíme naimportovať všetky dáta bez ohľadu na to v akom formáte ich náš budúci zákazník má uložené. Spoločne si ukážeme všetky PDF dokumenty, ktoré vieme v Trialexe vystaviť. Nasimulujeme si celý postup evidencie práce od telefonátu zákazníka až po vystavenie prvej zákazky.

Vieme prepojiť Trialexu aj s inými systémami tretích strán ?

Systém disponuje rozhraním REST API. Vďaka tejto službe vieme synchronizovať vaše dáta aj s inými externými systémami, ktoré vo vašej spoločnosti používate. Využitie tejto služby je naozaj široké keďže je to štandardizované rozhranie na prenos a zápis všetkých dát, ktoré v systéme Trialexa evidujeme.

Spravte prvý krok k digitalizácii, zaregistrujte svoju prevádzku (autoservis, autodetailingové štúdio, správu vozového parku,..) a presuňte svoje dáta do digitálneho priestoru.

Zaregistruj svoju prevádzku!